Tusen takk til alle som har gitt meg oppmuntring og ros i løpet av årene jeg har jobbet som veileder og kursholder!  
                                       Her kommer noen tilbakemeldinger fra mennesker som har vært hos meg. De fleste er gjengitt i forkortet form:


"Gode rådgivere er sjelden vare. Noen ganger trengs råd som hverken venner, psykologer eller prester kan gi. Det kan være viktige veivalg i nære personlige relasjoner, karriere og - ja, livet.
Beates kombinasjon av billedlig og analytisk språk gir næring til både hode og sjel. Hun er varm,innsiktsfull og humoristisk.Et besøk hos Beate gir klarhet og dermed mot til å handle." 
Fridtjof

"Takk for hyggelig time hos deg. Opplevelsen var ny – og fantastisk! Du gjorde meg veldig bevisst på så mye, både rene fakta som egentlig er åpenbare, så andre ting som bekreftet noe
jeg kanskje (?) visste og åpnet opp for en del ting som overrasket,
og som forundret - men likevel ble fornuftig for meg. Flere "biter falt på plass".Våre veier krysses nok igjen en gang når jeg trenger "påfyll", men akkurat nå kjennes jeg mye sterkere og tryggere inni megpå en god måte - så tusen takk! Lykke til med det du foretar deg!"   
Anne-Merete

"Takk for en fin seanse hos deg sist torsdag! Jeg må si at du har en forbløffende evne til å treffe meget presistpå alle nøkkelpunktene hos meg, uten avvik av noe slag."
Sigurd

"Jeg vil bare takke for timen jeg hadde hos deg . Jeg har hatt så mye nytte av alt du sa! Tar det til meg og har allerede satti gang med noen forandringer, veldig bra! Ønsker deg et godt år med mye inspirasjon og glede!!!"
Hilsen Randi

"Vil bare si at jeg føler meg som et nytt menneske etter at jeg var hos deg! Jeg har virkelig hatt utbytte av det og kommergjerne tilbake til deg på et senere tidspunkt! Jeg har anbefalt deg til alle bekjente som kunne trenge healing og bevisstgjøring!"
Smil og vennlig hilsen fra Hege

"Jeg anbefaller deg til alle. du er flink Beate! Jeg er skyldig deg en stor takk for da jeg var hos deg for andre gang , da jeg har vært plaget med øresusm m.m...
Hadde jeg ikke visst om deg ,eller fått kommet til deg da aner jeg ikke hva jeg skulle ha gjort,på mange måter reddet du livet mitt og definitivt forandret det..Du er rett person på rett plass.."

Aller beste helsing Inge Morten

"Beate Keita har vært en stor hjelp for meg og min utvikling.Jeg møtte Beate for over 6 år siden og etter den første readingen hos henne fikk jeg svaret. Jeg oppdaget at alt jeg lette etter lå
inni meg, og ikke utenfor meg som jeg trodde! Lydhealingen hennes er så kraftfull at jeg kjente det jobbet med meg mens jeg satt hos henne, og mange dager etterpå.
Jeg tok også et malekurs hos Beate, og der fikk jeg kontakt med leken og barnet i meg.En stor takk til Beate for hennes kraftfulle og ærlige arbeid som klarsynt, kursleder og kunstner!
Jeg har endelig funnet meg selv og min plass :)"
Mette

Med Beate Keita som veileser 
"Jeg har gjennom de siste fem årene jevnlig vært til veiledning hos Beate Keita. Hun har vært med meg på en livstransformerende reise. Fordi hun leser det hun sier er gjestens sjel,
er ikke det jeg får det samme som det andre vil få om de går til henne. På samme måte vil to veiledningstimer alltid gi noe helt nytt, fordi sjelen er under utvikling, og fordi ens omgivelser
også er skiftende.Det er sannhet i det Beate formidler, for meg har timene vært svært viktige i en meget vanskelig periode i livet. De har gitt håp når følelsen av håpløshet har grepet meg.
De har gitt meg mot til å velge vei videre når beslutningsvegringen har lammet meg. De har gitt meg mot til å rette ryggen i situasjoner der jeg har vært fra meg av frykt.
Det har gitt tro på at vi som mennesker kan bevege oss lenger og lenger inn i guddommelig lys.Slik tolker jeg det hele inn i en kristen ramme."
Guro